Вхід | Реєстрація

Три суботи — три турніри

Три суботи — три турніри

Протягом двох тижнів, із 16 по 30 липня, щосуботи, у Білицькій територіальній громаді проходив благодійний турнір із пляжного волейболу. Змагання відбувалися на центральному пляжі селища. Організатори турніру запросили до участі чоловічі й жіночі команди.

16 липня за головний трофей боролися дев’ять чоловічих колективів з Білицької і Кобеляцької громад. За результатами проведених поєдинків, переможцем турніру стала команда «Котовське-2». У складі колективу з Вітрової Балки виступали Давид Дейнека та Володимир Федь. Другу сходинку турнірної таблиці посіла команда «Котовське-1» — Віталій Федорцов і Станіслав Григоренко. Бронзові нагороди здобули «біличани» Антон Соболь та Юрій Комлєв.

23 липня на березі Ворскли зібралися шість жіночих колективів. Кращими волейболістками стали представниці Кобеляцької громади Юлія Ткаченко та Олександра Тараненко, які представляли команду «Кобеляки». Друге місце — за біличанками Єлизаветою Гурою і Валерією Шевченко. До третього місця дійшла команда «Бутенки» — Інна Кривогуз і Крістіна Опара.

Минулої суботи, 30 липня, відбувся волейбольний турнір із нагоди Дня Української державності. Змагання проходили серед змішаних команд. Усього на турнір заявилися 10 колективів.

Переможцями міні-чемпіонату стали «біличани» Антон Соболь та Єлизавета Гура. Друге місце посіла команда «Кобеляки» — Юлія Ткаченко і Назар Гармаш. Третє місце виборов колектив «Котовське» — Наталія Федорцова та Богдан Кобель.

Учасників, призерів та переможців змагань нагородили кубками, медалями і грамотами. Під час проведення турнірів було зібрано 1276 гривень, які передадуть на потреби Збройних Сил України.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
4 серпня 2022, 09:18 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації