Вхід | Реєстрація

У кобеляцькій лікарні нарешті відремонтують пральню

У кобеляцькій лікарні нарешті відремонтують пральню
Фото ілюстративне

На платформі державних закупівель «Прозорро» з’явилося оголошення від комунального підприємства «Кобеляцька центральна лікарня». Мова йде про придбання спеціального обладнання.

Вартість закупівлі —  420 тисяч гривень. Мова йде про промислові пральні машини та центрифугу.

Володимир Казирод, головний лікар Кобеляцької міської лікарні, підтвердив:

—  Так, ми нарешті нашкребли грошей на проведення ремонту в пральному відділенні закладу та придбання спеціального обладнання. Ця проблема вже давно назріла і перезріла. Частину відділення нам у свій час навіть закривали через порушення техніки безпеки. Приміщення не ремонтували десятиліттями, техніка —  застаріла і призначена для побутового використання. А білизну прати потрібно щодня. Тому ми розпочали ремонт. Ведемо перемовини із потенційними постачальниками обладнання про проведення оплати частинами. Грошей, щоб за все одразу, в нас немає.

Отже, є надія на те, що працівники прального відділення лікарні нарешті будуть трудитися в людських умовах. А хворі тримають більш якісно випрану та випрасувану білизну.

Автору цієї статті,  у силу професійних обов’язків, доводилося бувати в пральному відділенні до ремонту. Умови —  таки жахливі.
Медики просили грошей на ремонт давно —  ще в депутатів колишньої Кобеляцької райради. Не дочекалися ні від колишніх, ні від нинішніх. Тому оплачують ремонт із коштів, зароблених закладом.


Інформація про предмет закупівлі

Вид предмету закупівлі: Товари

Класифікатор та його відповідний код: ДК 021:2015:42710000–6: Машини для виробництва текстильних виробів.

Опис окремої частини або частин предмета закупівлі

Машина пральна промислова СТ254–1 шт.,

Центрифуга пральна промислова ЦП255–1 шт.

Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: вул.Шевченка 78/109, Кобеляки, Полтавська область, 39200, Україна.

Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 22 серпня 2022–31 серпня 2022.

ДК 021:2015: 42710000–6 — Машини для виробництва текстильних виробів.


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
5 серпня 2022, 13:08 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації