Вхід | Реєстрація

Працівники культури проводять благодійні концерти

Працівники культури проводять благодійні концерти

Днями в Кобеляках та Світлогірському відбулися урочистості з нагоди Дня Української державності. Протягом місяця благодійні концерти заплановані в різних населених пунктах Кобеляцької громади.

28 липня українці вперше відзначають День Української державності. Указ про запровадження свята був підписаний президентом Володимиром Зеленським під час параду на День Незалежності у 2021‑му. А 31 травня цього року свято затвердила Верховна Рада.

У Кобеляках у День Української державності відбувся благодійний концерт-ярмарок, що отримав назву «Разом до Перемоги». У заході взяли участь колективи Центру культури та дозвілля, дитячої музичної школи, Будинку дитячої та юнацької творчості, Сухинівського будинку культури, дует Людмили Дейнеги та Зої Лях. Хедлайнерами свята стали Сергій Підкаура та Ігор Ольховий. Танцювальний дует Максима Якименка та Анастасії Ситник підкорив своїм виступом серця глядачів.

Крім концертної програми, гості заходу могли переглянути та придбати вироби декоративно-прикладного мистецтва та різноманітні смаколики й здобу.
Для дітей проходив майстер-клас із виготовлення оберегів для захисників і патріотичний боді-арт.

За інформацією прес-служби Кобеляцької міської ради, під час концерту-ярмарку було зібрано більше 7000 гривень. Ці кошти використають для потреб земляків, які боронять нашу державу від ворогів.

30 липня в Світлогірському відбувся схожий захід із концертною програмою, майстер-класами, ярмарком і дитячими розвагами. Там зібрали 7317 гривень для ЗСУ.

Далі концерти-ярмарки проходитимуть у населених пунктах Кобеляцької громади за таким графіком:

  • 5.08 — Придніпрянське;
  • 6.08 — Озера;
  • 12.08 — Сухинівка;
  • 13.08 — Красне;
  • 19.08 — Іванівка;
  • 20.08 — Орлик;
  • 26.08 — Дашківка;
  • 27.08 — Вільховатка;
  • 2.09 — Канави.

Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації