Вхід | Реєстрація

«Диво писанкове»

«Диво писанкове»
26.03.2010 відбулося урочисте відкриття великодньої виставки «Диво писанкове», підготовленої викладачами та студентами спеціалізації «Декоративно – прикладне мистецтво» Гадяцького училища культури ім. І.П.Котляревського, яку очолює Заслужений майстер народної творчості України Г.О.Кисіль. З вітальними словами до присутніх студентів, викладачів училища, учнів шкіл міста, гостей заходу звернулися директор
Гадяцького училища культури ім. І.П.Котляревського, Заслужений працівник культури України А.М.Насменчук, голова райдержадміністрації І.В.Гулей, владика Полтавський та Кременчуцький Федір, благочинний Гадяччини отець Ростислав, земляки Г.О.Кисіля із Решетилівки. Усі виступаючі вказували на те, що виставка писанок підготовлена викладачами та студентами училища, яка налічує близько 2000 писанок – явище унікальне і дивовижне не лише в районі та області, а і в Україні.
Писанка – відтворення настроїв і душі митців, тому виготовлення писанки припустиме після молитви і з гарним настроєм.
Із теплотою в душі та з гордістю за яскраве втілення задумів власних та студентів розповідали про писанкарство викладачі спеціалізації «Декоративно – прикладне мистецтво», ті, без чийого натхнення та праці не відбулася б виставка, І.Г.Середа та О.Г.Кисіль.
Після урочистого відкриття виставки студенти та викладачі спеціалізації «Декоративно – прикладне мистецтво» запропонували усім бажаючим спробувати свій хист у виготовленні писанок на майстер – класах.

Автор: www.hadiach-rajon-vlada.org.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
29 березня 2010, 18:00 | Гадяч | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації