Вхід | Реєстрація

Названо найміцніші моделі смартфонів, які можна придбати в Україні

Названо найміцніші моделі смартфонів, які можна придбати в Україні

Міцні смартфони створені спеціально для людей, які полюбляють активний спосіб життя: риболовлю, полювання, скалолазання, різні спортивні змагання, тривалі походи. В умовах дощів або річкових сплавів, блукань лісами, степами та горами протягом декількох днів, можливих падінь звичайні телефони зовсім не підійдуть. Особливо коли потрібно постійно бути на зв’язку та користуватися мапами. Крім того, у складних погодних умовах та далеко від цивілізації немає коли зайвий раз переживати, чи не затекла до корпусу вода, чи не потрапив пил або якісь камінці, які можуть пошкодити екран, чи не разрядилась батарея.

Каталог смартфонів із захистом доволі широкий. Також рекомендуємо не зупинятися на розумних моделях, а і придивитися до звичайних кнопкових телефонів. Їхні захисні характеристики найкращі.

Як вибрати міцний мобільний

На початку варто взяти до уваги найголовніше — моделі з захистом поступаються звичайним смартфонам за деякими характеристиками. У них може не бути крутої камери, бездоганної картинки на дисплеї або безкомпромісної потужності. Тут на перший план поставлені тривалий час автономної роботи, захист від пилу, води та ударів.

Екран та корпус

Надійний смартфон повинен мати ударостійке скло, яке має бути злегка утоплене в корпус. Бічні грані та задня кришка зазвичай виготовляються з металу та доповнюються резиновими вставками задля гасіння поштовхів під час падіння. У характеристиках такої техніки має бути вказано, що корпус виготовлений за воєнним стандартом MIL-STD 810. Не дивлячись на все це, на дисплей однаково рекомендовано наклеїти додаткове захисне скло, а сам телефон покласти до водонепроникного чохла.

Захист від води та пилу

Захисний стандарт IP68 гарантує, що смартфон залишиться робочим після потрапляння у воду. Але тут є нюанс. Глибина не має перевищувати 10 метрів, а час знаходження техніки в рідині — 30 хвилин. Варто все ж пам’ятати, що наявність цього стандарту не говорить про те, що телефон не вимкнеться після занурення. Це говорить лише про те, що його можна буде врятувати після цього, а не одразу почати дзвонити.

Час автономної роботи

Обираючи гаджети для екстремальних умов, зверніть увагу, що ємність акумулятора має перевищувати 5000 мАг.

Найкращі смартфони 2022 із захистом

Ми підготували для вас 3 кращі моделі, які відповідають вищезгаданим критеріям.

Ulefone Armor X5 Pro

Телефон виробництва компанії Ulefone — найпопулярніший серед представників своєї цінової категорії. Окрім захисних характеристик, має інші важливі показники. Він оснащений ліхтариком, цифровим компасом, датчиком освітлення та наближення, режимом «Powerbank», підримує OTG, швидку зарядку, Wі-Fі, Bluetooth, NFC.

Діагональ IPS-дисплея складає 5.5 дюймів, оперативна пам’ять 4 Гб, вбудована — 64 Гб. За продуктивність відповідає 2-ядерний процесор Mediatek MT6762 Helio P22. Ємність батареї 5000 мАг.

Doogee S86

Найкращі смартфони 2022 року за часом автономної роботи. Ця модель просто звір — 8500 мАг. Такий показник дасть змогу бути на зв’язку без підзаряджання до 4 днів.

Крім цього, модель швидка, містка та повністю захищена від ударів, пилу та води за стандартами IP68 та IP69K. Діагональ дисплея складає 6.1 дюйм. Виробник обладнав гаджет продуктивним процессором MediaTek, ОЗП на 6 Гб, вбудованою пам’яттю на 128 Гб.

Крім того, пристрій має дуже непогану камеру. Модуль складається з 4 об’єктивів на 16, 8, 2, 2 Мп.

Blackview BV4900

Недорогі смартфони, які належать до того самого стандарту MIL-STD-810G. Навіть їхній зовнішній вигляд кричить про міцність на надійність. Телефон, неначе одягнений у космічну капсулу. Модель призначена для використання в надсуворих умовах, що підтверджено 10 тестуваннями.

Крім того, миттєво знаходить супутники, підтримує NFC, Wі-Fі, Bluetooth. Оперативної та вбудованої пам’яті (3 та 32 Гб із можливістю збільшення до 128 Гб) вистачить, щоби зберегти декілька тисяч фото та кілька десятків серій улюбленого серіалу.

Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
8 серпня 2022, 10:40 | Полтавщина | Цікаве
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації