Вхід | Реєстрація

«Прильотів» у Царичанці не було

«Прильотів» у Царичанці не було

7-го серпня тисячі кобелячан та жителів інших населених пунктів громади почули два гучних звуки вибухів. Спочатку говорили, що ці звуки донеслися із Кременчука, міста, яке рашисти постійно обстрілюють ракетами великої дальності. Але міський голова Малецький оперативно спростував інформацію про "прильоти" в це місто.

Потім почала поширюватися інформація про прильоти ракет на території Царичанської громади. Мии звязалися із керівником Ляшківської громади Юлією Омелян. Вона повідомила:

– Звуки вибухів ми чули. Але із усією відповідальністю можу заявити, що на територію Ляшківської громади ракети не прилітали.

Звязувалась із китайгородським головою. Там теж нічого не вибухало. В Царичанській громаді - теж.

Не може такого бути, що ніхто не бачив вибуху, якби він був. Тому швидше за все усі ми чули звуки дуже далеких і потужних вибухів.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
8 серпня 2022, 18:55 | Царичанка | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації