Вхід | Реєстрація

Кобеляцькі артисти побували в Придніпрянському й Озерах

Кобеляцькі артисти побували в Придніпрянському й Озерах

Працівники Центру культури й дозвілля та учасники самодіяльності продовжують своє турне населеними пунктами громади.

Нагадаємо, що минулого тижня в Кобеляках відбувся благодійний концерт-ярмарок, на якому збирали кошти для Збройних Сил України. Працівники міського ЦКД анонсували, що протягом серпня подібні заходи відбуватимуться в селах, що входять до складу Кобеляцької громади.

5 серпня, незважаючи на складні погодні умови, артисти ЦКД виступили в Придніпрянському із благодійним концертом «Разом до Перемоги». Разом з кобеляцькими артистами свої таланти демонстрували місцеві аматорські колективи.

Загалом у благодійну скриньку було зібрано 5177 гривень.

Уже наступного дня концерт-ярмарок проводили в Озерах. Концертні номери підготували  аматори Кобеляцького ЦКД, Озерянського будинку культури, Морозівського сільського клубу, а також місцевий колектив «Берегиня».

Благодійний ярмарок готували Алла Шевченко, Людмила Кузема, Оксана Чорна, Любов Земляна, Леся Грек, Лілія Шкварчук, Олександра Бур’ян, Антоніна Левенець.

Під час концертної програми вдалося зібрати 12 тисяч гривень.

Як повідомила староста Шенгурівського округу Наталія Камінська, у понеділок, 9 серпня, жителька Озер, яка не змогла відвідати благодійний концерт, теж долучилася до збору коштів та додала до зібраної суми ще 1 тисячу гривень. Тобто, усього озеряни зібрали 13 тисяч.

У п’ятницю, 12 серпня, запланований концерт для жителів Сухинівки. Наступного дня артисти завітають у Красне.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
11 серпня 2022, 17:40 | Кобеляки | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації