Вхід | Реєстрація

Біличани від’ярмаркували

Біличани від’ярмаркували

У п`ятницю, 19 серпня,  у селищі відбувся благодійний ярмарок на підтримку Збройних Сил України. Захід проходив перед будівлею Білицького будинку культури.

Односельців та гостей громади з Днем Незалежності привітав голова ОТГ Микола Скрильник. Очільник селищної ради подякував усім, хто долучився до організації та проведення ярмарку.

Гостей заходу піснями та запальними танцями розважали учасники художньої самодіяльності білицького будинку культури.

Паралельно проходили благодійні торги, де кожен бажаючий міг придбати випічку й солодощі, сувеніри й картини. Загалом господарі й господині розпродали продукції на 12 780 гривень. Ці кошти використають на потреби військових.

Цього ж дня в центрі Бутенок, у парку відпочинку, тривав інший ярмарок, де місцеві жителі продавали різноманітні страви. Усього вдалося зібрати для військовослужбовців близько 30 000 гривень.

20 серпня в Бутенківському старостинському окрузі, біля будинку культури, проходив концерт за участю місцевих аматорів. На цьому заході теж збирали кошти для ЗСУ.

Отак, жителі Білицької громади із двох ярмарків виручили на потреби армії більше 40 000 гривень.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
25 серпня 2022, 15:10 | Кобеляки | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації