Вхід | Реєстрація

Біля Грицаївки горів бензовоз

Біля Грицаївки горів бензовоз

Завдяки оперативним діям рятувальників, цистерну з пальним вдалося врятувати.

У четвер, 18 серпня, пообіді на автодорозі Н-31 Дніпро-Решетилівка поряд із селом Грицаївка сталася надзвичайна подія. Вантажний автомобіль, який перевозив 32 кубометри бензину А-95, загорівся під час руху.

За попередньою інформацією, загоряння відбулося в двигуні чи електроніці авто, оскільки вогонь поширювався саме по кабіні.

На гасіння пожежі прибуло дві команди кобеляцьких рятувальників та їх бутенківські колеги. Завдяки швидким діям рятувальників, пожежу за короткий проміжок часу вдалося локалізувати, а потім і ліквідувати. На щастя, полум’я не перекинулося на бочку вантажівки. Водій відбувся переляком.

Палаючий мікроавтобус

Наступного дня, о 14:51, на автодорозі поблизу Кобеляк виникла пожежа у вантажному мікроавтобусі. Автомобіль загорівся під час руху.

За інформацією прес-служби «надзвичайників», рятувальників на допомогу викликали водії автомобілів, які стали свідками пожежі. У цей час водій палаючої автівки намагався самостійно загасити пожежу вогнегасником.

Ліквідували загорання вогнеборці 7‑ї Державної пожежно-рятувальної частини Кобеляк. Вогонь знищив передню частину автомобіля. Причину загорання встановлюють фахівці.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
25 серпня 2022, 12:20 | Кобеляки | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації