Вхід | Реєстрація

Працівнику «Обленерго» «вишка» травмувала ногу

Працівнику «Обленерго» «вишка» травмувала ногу

25 серпня, у другій половині дня, у Кобеляках, по вулиці Шевченка, сталася надзвичайна подія.

Як розповіли очевидці події, працівники кобеляцького відділення «Полтаваобленерго» виконували електромонтажні роботи. За нез’ясованих обставин автовишка покотилася, і її водій потрапив під авто. Чоловіка госпіталізували медики «швидкої». Відомо, що автомобіль переїхав йому ногу. Та «вишка» продовжила свій рух, в’їхала в припаркований поруч легковик і звалила електроопору.

Згодом з’явилася інформація від правоохоронців. Згідно їх допису, кобеляцьким поліцейським про надзвичайну подію повідомили медики. Відомо, що під час виконання планових робіт з очищення електромережі від гілок дерев травмувався 63‑річний працівник підприємства. За даними поліцейських, чоловік отримав травму ноги під час неконтрольованого руху спецтранспорту.

За цим фактом правоохоронці розпочали кримінальне провадження за частиною 1 статті 272 (Порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою на виробництві або будь-якому підприємстві особою, яка зобов’язана їх дотримувати, якщо це порушення створило загрозу загибелі людей чи настання інших тяжких наслідків або заподіяло шкоду здоров’ю потерпілого) Кримінального кодексу України.

Обставини та причини події має з’ясувати слідство.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
31 серпня 2022, 19:12 | Кобеляки | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації