Вхід | Реєстрація

За тиждень поліцейські розшукали двох неповнолітніх

За тиждень поліцейські розшукали двох неповнолітніх

Кобеляцькі правоохоронці повернули батькам 15‑річного юнака і 16‑річну юнку.

У вівторок, 22 серпня, до поліцейських звернувся мешканець села Галі Горбатки Кобеляцької громади і повідомив, що його син, 2007 року народження, пішов об 11‑ій годині дня з дому і до цього часу не повернувся. На момент звернення годинник показував 22:00. Правоохоронці розпочали шукати підлітка.

Як розповів тимчасово виконуючий обов’язки начальника Кобеляцького відділення поліції № 2 Юрій Стеценко, отримавши від жителя громади повідомлення про зникнення його 15‑річного сина, на пошуки дитини була залучена максимальна кількість особового складу підрозділу. Через годину поліцейські відшукали юнака в Кобеляках і повернули додому. Обставини події з’ясовує ювенальна поліція.

У неділю, 28 серпня, правоохоронцям довелося шукати 16‑річну біличанку, яка до 23‑ї не з’явилася додому та не виходила на зв’язок.

Про зникнення дівчини поліцейським розповіла 41‑річна жителька Біликів. Зі слів матері, її 16‑річна донька близько 19‑ї години пішла гуляти, але додому не повернулася. Телефонний зв’язок з нею відсутній. Поліцейські почали пошуки дитини. Менш ніж за годину неповнолітню гуляку знайшли. Юна біличанка йшла по дорозі на в’їзді до селища.


Автор: Олександр ДІДЕНКО


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
1 вересня 2022, 11:16 | Кобеляки | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації