Вхід | Реєстрація

В рамках фестивалю «Кременчуцьке розмаїття» відбувся тур-конкурс «Золоті нотки»

Лауреатами цього туру-конкурсу, який проходив 28.03.2010 року, стали юні кременчужани, які в майбутньому, можливо,  прославлятимуть рідне місто за його межами. 
Гран-прі конкурсу отримав: Карпенко Артем – (17років) МПК, народна вокальна студія «Натхнення»
Серед вокалістів віком 6-9 років:  I місце – Мілько Євген  (9 років) БДЮТ
III місце – Томило Антон (9 років)  КЗК «Міський центр культури і дозвілля». Вокальні дані 10-12 річних  співаків оцінені таким чином : I місце – Дует: Нагорна Юлія (10 років) ДМШ № 3  Стеценко Лада (10 років) ДМШ №3.
II місце – Бойко Аліна  (12 років) ДМШ №3, III місце – Фоменко Анастасія (11 років) МПК вокальна студія «Натхнення».
13-15 річні артисти показали також прекрасно співали та отримали  такі оцінки: I місце – Чухліч Інна (13років)МПК, народна вокальна студія «Натхнення» Дует «Adagio»: Бек Діана (15років)ЗОШ №10 БДЮТ Бойко Тетяна (16років) ліцей №4 БДЮТ 2 місце – Ширіна Анастасія (15 років) ДМШ №3. Виступи 
16-17 річних оцінили таким чином: на I місці – Рибка Анастасія (16 років) ДМШ№1 та Цокур Дарина (17 років) МПК,народна вокальна студія     «Натхнення», II місці  – Лагода Вікторія (16 років) ДМШ №2, а III місце –  зайняла Вавричук Олена (17 років) КГБФ «Хесед Хаін» вокальна студія «Маргашт».

Автор: www.kremen.mvk.pl.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
30 березня 2010, 12:44 | Кременчук | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації