Вхід | Реєстрація

Флешмоб, концерт і ярмарок

Флешмоб, концерт і ярмарок

Минулого тижня мешканці Новосанжарської громади мали можливість відвідати мистецький захід, присвячений Дню Державного прапора та Дню Незалежності України.

На початку дійства, біля пам’ятника Шевченка, відбувся флешмоб з прапорами. Поруч, у парку Перемоги, на відвідувачів чекали патріотичні квіткові композиції, кожна з якої слугувала унікальною фотозоною.

Організатори заходу влаштували благодійний ярмарок страв. Свої смаколики відвідувачам презентували знавці кулінарної справи з кожного старостинського округу, що входить до складу Новосанжарської громади. Крім смачних страв, на ярмарку можна було придбати вироби ручної роботи.

Паралельно на літній сцені в парку проходив концерт, у якому взяли участь колективи художньої самодіяльності Новосанжарської ОТГ.

У перерві між номерами, голова громади Геннадій Супрун запросив на сцену переможців конкурсу малюнків до Дня Державного прапора та Дня Незалежності України. Очільник ОТГ вручив юним художникам грамоти й подарунки.

Подбали організатори і про розваги для дітей. Для юних новосанжарців та гостей селища проходили різноманітні майстер-класи, їм пропонували зробити аквагрим чи тату.

Як пояснили в прес-службі селищної ради, захід проводився для того, аби підтримати військовослужбовців, які стоять на захисті України. Усього благодійники зібрали 26 503 гривні, які використають на потреби військовослужбовців.


Автор: Олександр ДІДЕНКО


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації