Вхід | Реєстрація

25 серпня волонтери роздали 200 гуманітарних пакунків

25 серпня волонтери роздали 200 гуманітарних пакунків

Хто допомагає переселенцям у Кобеляках? Коли і як пройшла видача гуманітарної допомоги для внутрішньо переміщених осіб? Що отримали люди у своїх гуманітарних пакунках цього разу? Про все це ви зможете дізнатися далі.

Питання щодо допомоги внутрішньо переміщеним особам досі залишається актуальним. «Соціальних виплат часто не вистачає на елементарні речі. Наприклад, купити памперси дитині за ці кошти дуже важко», — говорить одна з переселенок. Тому багато людей почали активно волонтерити, допомагаючи тим, хто цього потребує. Команда «Небайдужих» — Олена Стаднікова, Поліна Тараненко, Ліза Карпенко, Володимир Лисогор, Яна та Діма Лісні, Таня Коренівська, Наташа Пилипенко та інші — ведуть активну діяльність у цій сфері. Разом домовляються про гуманітарну допомогу, фасують та розвозять її по селах Кобеляцької громади, допомагають військовим, проводять свята для дітей та навіть знімають контент для різних соціальних мереж.

25 серпня на базі Кобеляцького ліцею № 2 відбулася чергова видача гуманітарної допомоги для внутрішньо переміщених осіб. Люди мали змогу отримати її з 13:00 до 17:00. До заходу долучилися лідери ГО «Наша справа Полтавщина», які змогли завітати до нашого міста. Також були присутні журналісти полтавського телеканалу «ІРТ», які взяли інтерв’ю у волонтерів, переселенців, депутатки об’єднання тощо.

Цього разу внутрішньо переміщені особи, які проживають у Кобеляках, отримали майже 200 пакетів гуманітарної допомоги. У пакунках були памперси, засоби гігієни, ковдри, постільна білизна тощо. Люди говорять, що «дуже вдячні кожному, адже будь-який прояв уваги надзвичайно важливий».

Дякуємо за допомогу ГО «Наша справа Полтавщина», а особливо лідерам об’єднання Ларисі Босенко та Сергію Бєлашову, завдяки яким до Кобеляцької ОТГ надійшло 20 тонн гуманітарної допомоги. Разом до перемоги!


Автор: Відділ комунікації поліції Полтавської області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
2 вересня 2022, 11:00 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації