Вхід | Реєстрація

Браконьєрський улов на 24 тисячі

Браконьєрський улов на 24 тисячі

Саме на таку суму любитель легкої наживи натягав сіткою риби.

День Незалежності України для жителів Кобеляцької громади проходив по різному. Та одному з мешканців ОТГ минула середа запам’ятається не лише постійними повітряними тривогами, а ще й несподіваною зустріччю з рибінспекторами.

Як повідомили в прес-службі Полтавського рибоохоронного патруля, 24 серпня на Кобеляччині інспектори виявили порушника, який наловив риби більш ніж на 24 тисячі гривень.

Рибінспектори, проводячи перевірку в акваторії Кам’янського водосховища, поблизу Придніпрянського, помітили чоловіка на алюмінієвому човні. Працівники патруля виявили в горе-рибалки дві жиляні сітки. У заборонені знаряддя лову на той момент встигли потрапити 12 карасів, лящ і сазан.

За підрахунками представників Полтавського рибоохоронного патруля, браконьєр наніс рибному господарству України 24 327 гривень збитків.

У порушника вилучили сітки, човен та рибу. Покарання для нього обиратимуть служителі Феміди.

Правоохоронці склали на браконьєра протокол про адміністративне правопорушення за ознакою частини 4 статті 85 КУпАП, штраф — до 680 гривень.

Крім того, порушник заплатить збитки за кожну виловлену рибину відповідно до такс: сазан — 3 706 гривень, лящ — 1 649, сріблястий карась — 1 581.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
2 вересня 2022, 17:07 | Кобеляки | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації