Вхід | Реєстрація

Засідання оргкомітету Комсомольська

22 березня відбулося засідання оргкомітету по підготовці до святкування 50-річного ювілею міста Комсомольська.
В засіданні взяли участь міський голова С.А.Супрун, заступники міського голови, начальник відділу культури і туризму І.І. Зеленська, начальники відділів міськвиконкому, представники ВАТ «Полтавський ГЗК», підприємств та організацій міста, а також представники засобів масової інформації.
С.А.Супрун, як голова оргкомітету, у своєму виступі звернув увагу на першочергові заходи, які потрібно провести у місті в ході підготовки до ювілею м. Комсомольська. Це, зокрема, місячник чистоти та благоустрою території міста, закінчення реконструкції Скверу першопрохідців та стадіону «Гірник». На жаль, зазначив міський голова, саме роботи по реконструкції стадіону в повному обсязі не будуть виконані до Дня міста за браком коштів.
Начальник відділу культури і туризму І.І.Зеленська поінформувала присутніх щодо програми культурно-мистецьких заходів, присвячених 50-річчю міста.
18 березня у ПКіТ звітує своїм концертом Школа танцю джаз-модерн «Рема». Урочисте відкриття експозиції міського краєзнавчого музею відбудеться о 10.00 20 березня. Цього ж дня о 17.30 дитяча музична школа звітує святковим концертом. 21 березня у великій залі виконкому о 10.00 розпочнеться урочиста сесія Комсомольської міської ради. Далі відбудеться урочистий прийом у міського голови.
22 квітня розпочнуться урочистості для першопрохідців: у великій залі ПКіТ відбудеться святковий концерт, вручення ювілейних нагрудних знаків першопрохідцям, перегляд кінофільму, присвяченого 50-річчю м.Комсомольська.
23 квітня у ПКіТ о 16.00 пройде урочиста церемонія присвоєння звання «Почесний громадянин міста».
24 квітня – День міста. Його урочистості розпочнуться святковою ходою вулицями міста представниками підприємств, організацій, творчих колективів.
Близько 11.00 відбудеться відкриття виставки-ярмарки «Техношоу – 2010». Програмою передбачено виставку-продаж спортивного знаряддя, комплементарних товарів для активного відпочинку, обладнання різних видів техніки та засобів пересування і розваг (наземних, водних, повітряних).
В рамках проведення заходу відбудеться виставка тур-салон «Відпочивайте на Україні – 2010» за участю представників областей України.
Комсомольчани матимуть змогу розважитись в лунопарку, скуштувати смачні українські страви та напої, подивитися концерти художніх колективів міста та зірок естради, помилуватися святковим феєрверком, побувати на дискотеці за участю провідних діджеїв.
У неділю, 25 квітня, відбуватимуться народні гуляння на набережній, проводитиметься конкурс домашньої кухні. З 12.00 проходитимуть святкові заходи для першопрохідців біля пам’ятного знаку «Намет» (відкриття стели, польова каша).
На засіданні оргкомітету вирішувалися питання організаційного характеру. Міський голова дав розпорядження та доручення своїм заступникам та особам, які відповідають за конкретні ділянки роботи в ході підготовки до святкування ювілею міста.

Автор: www.komsomolsk.org.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
30 березня 2010, 12:54 | komsomolsk | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації