Вхід | Реєстрація

Засідання виборчої комісії не відбудеться?

Засідання виборчої комісії не відбудеться?

Члени кобеляцької виборчої комісії та її голова ніяк не дійдуть згоди і не приймуть остаточне рішення щодо кандидатури нового депутата міськради.

Ми вже неодноразово повідомляли про трагікомедію, що розігралася одночасно в Кобеляцькій міській раді та виборчій комісії.

У результаті, вже протягом двох із половиною місяців виборча комісія не може виконати свою функцію – ввести до ради нового депутата Романа Киценка, який має змінити Тамару Гординську, котра написала заяву про складення повноважень.

Крайнє за ліком засідання комісії очікувано завершилося скандалом, із бійкою та одноосібним рішенням голови.

Звичайно ж, на цьому історія не закінчилася. Як стало відомо редакції, член виборчої комісії Олександр Спиця зібрав підписи шести колег із вимогою до голови ТВК скликати нове засідання.

І вже на ньому таки проголосувати за те, щоб Роман Киценко став депутатом.

Хоча після того, як суд вчергове і надовго відлучив від влади міського голову Олександра Копельця, можливий і зовсім інший варіант розвитку подій. Депутати можуть знову зібратися на сесію і вдруге проголосувати за задоволення заяви Тамари Гординської про складення повноважень. А Копелець просто не встигне накласти на це рішення вето, оскільки вже відсторонений судом від влади.

І тоді, як у боксі, умовний рефері відкриє рахунок, фіксуючи нокдаун. А там і до нокауту недалеко. Адже є велика вірогідність того, що на свою посаду Олександр Олександрович уже не повернеться. Від слова «ніколи».


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
9 вересня 2022, 12:01 | Кобеляки | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації