Вхід | Реєстрація

Із Швейцарії — на фронт

Із Швейцарії — на фронт

Білицькі аграрії купили і відправили в одну із частин Збройних Сил України потужний позашляховик «Мітсубісі Паджеро». Це вже шостий автомобіль, придбаний біличанами для потреб армії.

Про це редакцію повідомив заступник білицького селищного голови Ігор Федь. Він конкретизував:

– Ми, тобто білицька громада, влада і фермери завжди орієнтуємося на вимоги армійців. Замовляють вони УАЗ - знаходимо таку машину, замовляють легковик – знаходимо і його. Зараз замовили «джипа» в певній комплектації. Таку машину знайшли аж у Швейцарії. Автомобіль перегнали в Україну, і він після невеличкого техобслуговування вирушить на фронт.

Посадовець також розповів, що збором коштів та організацією доставки позашляховика займалися голова громадської організації Катерина Скрильник та депутат селищної ради Валерій Дрига. Відзначив і внесок в організації підбору авто керівника гуманітарнорго відділу селищної ради Івана Данька.


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
10 вересня 2022, 15:31 | Кобеляки | Благодійність
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації