Вхід | Реєстрація

Депутати вдруге прийняли відставку Гординської

Депутати вдруге прийняли відставку Гординської

На позачерговій сесії Кобеляцької міської ради, що відбулася 13 вересня, депутати в режимі відео конференції зв’язалися із своєю колегою Тамарою Гординською. Та заявила, що перебуває в Німеччині, працює там і не знає, коли повернеться в Україну. У зв’язку із цим Тамара Василівна попрохала колег задовольнити її заяву про складення депутатських повноважень.

Рішення по Гординській було прийнято одноголосно.

Потрібно зауважити, що депутати, яких можна назвати «групою Копельця» на сесію не прийшли. Але присутніх було достатньо для прийняття практично будь-якого рішення.


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
13 вересня 2022, 16:35 | Кобеляки | Політика
1. Ayaks / 13 вересня 2022, 17:18
Але зникло з горизонту одне просте питання - хто підробив підпис Гординської на першій заяві? Член виборчої комісії - Спиця? як про це заявив Копелець, чи Копелець коли передавав заяву (чи її підроблений варіант як заявила, тепер уже нова влада громади) на експертизу і вона визнала підпис підробним.
Фактично ми маємо дві письмові заяви від депутата, яка є дуже серйозним документом. Одна з них підроблена, і це кримінальний злочин. Але схоже як і ще 10500 справ які випливали в районі/громаді це забудеться через 2 дні і безкарність лише спонукатиме місцеву «еліту» до нових "звершень".
2. ixtamnetka2 / 13 вересня 2022, 22:28
А я вже не про Копельця, а про цю, так звану "групу Копельця" ! Якщо ви вже «його» група, то будьте ж з ним до кінця! Відстоюйте, протестуйте, доводьте, захищайте ! А вони просто не прийшли ! Ну один в один - криси, які просто втекли із тонучого корабля ! Капець ! Який капітан, такі і матроси...
3. Filon / 14 вересня 2022, 06:36
1.Ayaks
«Але зникло з горизонту одне просте питання - хто підробив підпис Гординської на першій заяві? Член виборчої комісії - Спиця? як про це заявив Копелець, чи Копелець коли передавав заяву (чи її підроблений варіант як заявила, тепер уже нова влада громади) на експертизу і вона визнала підпис підробним. »

Ніхто ні про що не забув.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації