Вхід | Реєстрація

Відділ освіти заправить автомобілі на 1 мільйон

Відділ освіти заправить автомобілі на 1 мільйон

Вказану суму витратять на придбання 20 000 літрів бензину і дизпалива.

Минулої середи на онлайн платформі державних закупівель «Прозорро» відбувся аукціон із визначення постачальника паливно-мастильних матеріалів для автопарку Відділу освіти Кобеляцької міської ради.

Згідно тендерній пропозиції, за 1 050 000 гривень освітяни пропонували придбати 10 000 літрів бензину марки А-95 і такий же обсяг дизельного палива у талонах номіналом 10 і 20 літрів.

Участь у аукціоні взяли три компанії. Столичне товариство з обмеженою відповідальністю «Укрпетролцентр» пропонувало поставити паливно-мастильні матеріали за 1 035 000 гривень, полтавське ТОВ «Надежда 1988» — понизило ціну на 1 тисячу. Ще один учасник аукціону — полтавське ТОВ «Торговий дім Автотранс-ойл» — готове було продати ПММ за 1 050 000.

У результаті вивчення поданої на аукціон документації, уповноважена особа відділу освіти Вікторія Китайгора відхилила пропозицію учасника зі столиці, оскільки та не відповідала «вимогам технічної специфікації».

Тож переможцем торгів стало ТОВ «Надежда 1988». 20 000 літрів бензину і дизпалива полтавське товариство має поставити до 31 грудня цього року.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
23 вересня 2022, 12:30 | Кобеляки | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації