Вхід | Реєстрація

Тенісисти Нехворощанської ОТГ стали третіми в області

Тенісисти Нехворощанської ОТГ стали третіми в області

Юні любителі малої ракетки здобули третє загальнокомандне місце і бронзові нагороди змагань.

У суботу, 17 вересня, кращі шістнадцятирічні тенісисти Полтавщини зібралися в обласному спортивному клубі «Енергія». На базі цього закладу відбувся Чемпіонат територіальної організації ГО «ВФСТ «Колос» у Полтавській області з настільного тенісу серед юнаків і дівчат 2006 року народження.

На цих змаганнях Нехворощанську територіальну громаду представляли юні любителі малої ракетки: Іванна Шелемба, Валерій Сім’ян, Максим Мацко, Ярослав Куценко, Даша Коваленко, Максим Молітвін і Марія Харченко. Тенісисти навчаються в Нехворощанській, Маячківській та Соколовобалківській школах.

До змагань школярів готували, а також підтримували їх під час чемпіонату інструктор з фізичної культури відділу освіти Юрій Любимський та учитель фізичного виховання Маячківського ЗЗСО Андрій Чорнобай.

Представник команди Максим Молітвін виборов призове четверте місце. За сумою здобутих балів, тенісисти Нехворощанської громади посіли третю сходинку турнірної таблиці чемпіонату і стали бронзовими призерами.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
22 вересня 2022, 16:42 | Нові Cанжари | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації