Вхід | Реєстрація

У Шенгурах та Сухинівці відбулися благодійні концерти

У Шенгурах та Сухинівці відбулися благодійні концерти

Під час культурно-масових заходів працювали ярмарки, мистецькі виставки, на яких збирали кошти для військовослужбовців Збройних Сил України.
У Кобеляцькій громаді продовжується благодійна акція «Разом до Перемоги» на підтримку ЗСУ. Минулого тижня концерти пройшли ще в двох населених пунктах ОТГ.

Концертна програма для мешканців Шенгурівського старостинського округу складалася з виступів творчих колективів Кобеляцького центру культури і дозвілля, Шенгурівського будинку культури та Лебединського сільського клубу. Її підготовкою займалися керівник Шенгурівського ЦКД Марина Яремчук-Новікова та художній колектив «Мальви».

На благодійному ярмарку-виставці свої роботи представили майстрині Катерина Мазняк, Дар’я Пилипів, Аня і Юля Чуйко, Наталія Крайник, Тамаря Тараненко, Наталія Касяненко, Ольга Панасенко, Галина Мананникова, Євгенія Забігайло, Валентина Скрипай, Наталія Бараник та Марина Яремчук-Новікова. Вони ж готували смаколики, котрі реалізовували на благодійному ярмарку. Спонсорську допомогу в проведенні заходу надав Сергій Петренко. Під час заходу було зібрано 12 202 гривні.

Також благодійний концерт відбувся в Сухинівці. На сцені будинку культури виступали місцеві таланти, артисти Кобеляцького ЦКД та працівники дитячої музичної школи.

Для малечі працювали гірки й батути. Сухинівські господині влаштували справжню ярмарку страв власного виробництва.

Усього організатори й учасники заходу зібрали для ЗСУ 5 763 гривні.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
22 вересня 2022, 17:43 | Кобеляки | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації