Вхід | Реєстрація

Вчасно «перевзути» авто і возити з собою лопату

Вчасно «перевзути» авто і возити з собою лопату

Закликають у Службі автомобільних доріг Полтавської області.

У понеділок, 19 вересня, прес-служба підприємства опублікувала інформацію про підготовку дорожників до осінньо-зимового періоду на Полтавщині.

У публікації йдеться, що підрядні організації Служби автодоріг у Полтавській області готують матеріали, виробничі бази та техніку для утримання державних автошляхів у зимовий період.

Та попередили, що цьогорічна зима буде складною, оскільки в умовах російської агресії дорожнє господарство України залишилось без головного постачальника технічної солі — держпідприємства «Артемсіль». Усі можливі альтернативні варіанти матеріалів будуть значно дорожчими. Крім того, у кілька разів зросла вартість паливно-мастильних матеріалів.

При цьому, фінансування ж дорожньої галузі «спрямоване для пришвидшення Перемоги», тобто ресурси дорожників Полтавщини є вкрай обмеженими.

У прес-службі наголосили, що в першу чергу обробляти протиожеледною сумішшю та очищати від снігу будуть ті автошляхи, якими йде найбільший трафік і рухаються військові та гуманітарні вантажі.

У Службі автодоріг закликали водіїв уже зараз подбати про оснащення свого автомобіля: вчасно замінити гуму, при виїзді мати лопату, щітки, трос, запас палива, теплі речі й зарядні пристрої.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
25 вересня 2022, 10:13 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації