Вхід | Реєстрація

Сергій Білоха стає переможцем пам’ятного турніру

Сергій Білоха стає переможцем пам’ятного турніру

Шахіст, який представляв на змаганнях обласний центр, стає першим у рапіді й бліці.

Днями в Стовбиній Долині Новосанжарської громади відбувся пам’ятний Чемпіонат Полтавської області з шахів.

Як розповів представник Новосанжарського шахового клубу Віталій Баранович, змагання присвячувалися пам’яті місцевого інтелектуала Віктора Антоновича Коби. Шахіст усе своє життя присвятив спорту в цілому, та особливо шахам. Віктора Кобу знали всі шахісти як у межах колишнього Новосанжарського району, так і за його межами.

На треті за ліком змагання в Стовбину Долину з’їхались найсильніші шахісти Полтавської області. Дводенний турнір пройшов за швейцарською системою.

У результаті, призові трійки склали шахісти з різних куточків Полтавщини. У рапіді переможцем став кандидат у майстри спорту з Полтави Сергій Білоха. Срібну нагороду здобув мешканець Карлівки, кмс Валерій Кушнір. Третю сходинку посів першорозрядник Григорій Брижник.

У бліці рівних не було Сергію Білохі, другим став майстер спорту з Лубен Григорій Щербов, — третім — кмс із Біликів Георгій Горгола.

Користуючись нагодою, організатори подякували за фінансову допомогу місцевому фермеру Віталію Писаренку, а обласній федерації шахів — за проведення турніру.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
29 вересня 2022, 15:12 | Нові Cанжари | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації