Вхід | Реєстрація

Медики висадили 200 кущів троянд

Медики висадили 200 кущів троянд

Із них 140 прикрашатимуть клумби біля медзакладу в Нехворощі, а решта — у Маячці, Соколовій Балці й Шедієвому.

Справжній трояндовий суботник організували наприкінці минулого тижня працівники Нехворощанського центру первинної медико-санітарної допомоги, повідомили в прес-службі сільської ради.

Справа в тому, що віднедавна в громаді почав роботу відремонтований Будинок медика. У будівлі розміщуються медичний персонал ПМСД, бригада екстреної меддопомоги та працівниця Центру надання соцпослуг.

Директор Центру ПМСД Інна Коба за власні кошти придбала 20 сортів троянд, загалом 200 кущів. Тож за кілька годин медики та працівники Центру надання соцпослуг гуртом упорядкували три клумби.

Крім 140 троянд, учасники акції з осінньої посадки квітів висадили кущі юки та інших багаторічних рослин. До речі, саджанці юки принесла лікарка сімейної медицини Наталія Козка.

Решту троянд директорка Нехворощанського центру ПМСД передала своїм колегам у медичні заклади Маячки, Соколової Балки та Шедієвого.

До речі, благодійниця із сусідньої громади привезла в Нехворощу ще 100 кущів троянд і попрохала їх висадити уздовж центральної алеї села. Її прохання виконали працівники благоустрою.   


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
30 вересня 2022, 13:53 | Нові Cанжари | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації