Вхід | Реєстрація

Кращий передплатник отримає плазмовий телевізор

Кращий передплатник отримає плазмовий телевізор

Дирекція Укрпошти вирішила заохотити активних читачів періодичної преси. Ті, хто любить читати, мають шанс, окрім інформації, отримати ще й цінні призи.

З 5 вересня Укрпошта розпочала передплату друкованих видань на перше півріччя 2023 року за електронною версією каталогу, а з 12 вересня — за друкованими каталогами. Це вже друга передплатна кампанія, яка проводиться під час воєнного стану в країні. Працюючи в складних умовах, Укрпошта не припиняє свою діяльність, роблячи все для того, щоб клієнти могли передплатити та отримувати в подальшому необхідні періодичні видання.Передплатити вітчизняні видання можна:

  • газети і журнали загальнодержавної сфери розповсюдження до — 16 грудня 2022 року;
  • місцеві видання (обласні, міські, районні) — до 25 грудня 2022 року.

Запрошуємо передплатників до участі в акції «Я люблю передплату», яка триватиме до 25 грудня 2022 року. Передплативши улюблені видання, ви можете виграти побутову техніку: конвектор електричний, мультиварку, електрочайник, праску чи Powerbank. Розіграш буде проведений серед клієнтів, які оформлять передплату видань на суму від 100 гривень на термін не менше, ніж 6 місяців.

А учасник, який передплатить максимальну кількість видань з найбільшою сумою вартості, отримає супер подарунок — плазмовий телевізор.

Для участі в розіграші супер подарунку необхідно:

  • Передплатити від п’яти та більше видань вартістю від 100 гривень кожне, терміном на 6 місяців,
  • надіслати на електронну пошту [email protected] фото або скановану копію бланка ф. СП-1 та квитанцію (розрахунковий чек),
  • зазначити контактний номер телефону.

З більш детальними умовами участі в акції можна ознайомитися на сайті АТ «Укрпошта» в розділі «Акції» або в поштових відділеннях.

Укрпошта закликає всіх небайдужих долучитися до проекту «Відкрий дитині світ читання» та оформити благодійну передплату для дітей-сиріт.

Оформити передплату можна в усіх відділеннях Укрпошти, у листоноші чи скористатися сервісом «Онлайн передплата» на сайті Укрпошти https://peredplata.ukrposhta.ua.

Зробіть подарунок своїм рідним та близьким, передплативши цікаві та корисні видання.


Автор: Полтавська дирекція АТ «Укрпошта


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
2 жовтня 2022, 16:19 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації