Вхід | Реєстрація

Полтавка – срібна призерка Чемпіонату світу IFBB з фіт-модель

Полтавка – срібна призерка Чемпіонату світу IFBB з фіт-модель

Срібну медаль Чемпіонату світу з фіт-модель у литовській столиці Вільнусі виборола полтавка Марина Полапа. Учениця тренера Лерніка Матосяна посіла друге місце серед жінок у ростовій категорії до 172 см.

Чемпіонат світу в категорії фіт-модель проходив 1-3 жовтня у Литві. За медальним заліком збірна команда України стала першою, і зайняла друге загальнокомандне місце: три золоті, три срібні, три бронзові медалі та медаль за абсолютне першенство.

Честь України та Полтавщини на цьому чемпіонаті захищала багаторазова чемпіонка України, абсолютна чемпіонка Європи, чемпіонка світу, майстер спорту України - Марина Полапа. Вона поступилась спортсменці з Литви, набравши однакову кількість балів з першим місцем, і зайняла друге місце за рішенням суддів.

Полтавська ОВА вітає полтавку Марину Полапу та її тренера Лерніка Матосяна.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
4 жовтня 2022, 13:05 | Полтава | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації