Вхід | Реєстрація

Новий керівник «Водоканалу» пообіцяв увімкнути вуличне освітлення

Новий керівник «Водоканалу» пообіцяв увімкнути вуличне освітлення

Жителі громади почали масово звертатися до міської влади із проханням відновити вуличне освітлення в населених пунктах громади.

Із настанням осені тривалість світлового дня помітно зменшилася. І якщо навесні та влітку кобелячани та жителі інших населених пунктів громади встигали вирішити усі свої справи до настання темряви, то зараз це стало проблематично. Через це громадяни почали прохати владу відновити роботу вуличного освітлення. Нагадаємо, що із початком війни освітлення на вулицях Кобеляк та сіл громади вимкнули. Між тим, у електронних та інших ЗМІ регулярно з’являються повідомлення про відновлення вуличного освітлення в багатьох населених пунктах України.

Минулого тижня на офіційному сайті Кобеляцької міської ради було опубліковане повідомлення про те, що вуличне освітлення знову увімкнуть. Але ні наступного дня, ні через день цього не сталося.

У понеділок ми звернулися за роз’ясненням до Сергія Ткаченка, який днями був призначений керувати комунальним підприємством «Водоканал Плюс». Він пояснив:

— Так, рішення про відновлення освітлення на вулицях Кобеляк та сіл громади прийняте. Але працівникам комунального підприємства був потрібен певний проміжок часу, аби провести перевірку стану відповідної електромережі. Перевірку та невеликі поточні ремонти вже провели. Вуличне освітлення увімкнуть у понеділок, 3 жовтня, із 19‑ї години. Освітлюватися вулиці будуть до настання комендантської години. Одразу хочу застерегти, що ті ділянки вуличного освітлення, які отримують електроенергію від сонячних батарей, ми вмикати не будемо. Там є технічні проблеми, які ми вирішити не можемо.
Нагадаємо, що Сергій Ткаченко був призначений на посаду тимчасово виконуючого обов’язки директора комунального підприємства «Водоканал Плюс», розпорядженням секретаря міськради Володимира Жукова від 20 вересня поточного року. Новий керівник є корінним полтавцем, до цього призначення в Кобеляках не працював. Перед цим трудився в системі облавтодору та в органах юстиції.


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
5 жовтня 2022, 17:55 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації