Вхід | Реєстрація

Білицьку тероборону одягнуть в утеплені куртки і шапки

Білицьку тероборону одягнуть в утеплені куртки і шапки
фото тематичне

Загалом за кошти селищної ради мають закупити більше 90 комплектів верхнього одягу.

29 вересня Білицька селищна рада уклала договір на закупівлю 93 утеплених курток і шапок. Верхній одяг придбають для забезпечення потреб добровольчого формування Білицької територіальної громади №1.

Згідно з  оприлюдненою документацією, шапки і куртки поставить полтавський підприємець Іван Карабінський. Загальна сума договору становить 305 040 гривень.

Ціна за одиницю товару становить: куртка камуфляжна утеплена — 3 000 гривень, шапка утеплена — 280 гривень.

Цей Договір набрав чинності з моменту підписання (з 29 вересня) та діє до 21 листопада цього року.

Нагадаємо, що на початку вересня Кобеляцька міська рада оголосила тендер на закупівлю  обмундирування вартістю майже в пів мільйона. За вказану суму посадовці міськради мали придбати для членів добровольчого формування територіальних громад 70 комплектів амуніції (польові кашкети, фуфайки із коротким рукавом, літні польові костюми, зимові трикотажні шапки, вітровологозахисні зимові куртки і утеплювачі до них). Крім того, постачальник мав виготовити 140 шевронів із зображенням українського прапора і таку ж кількість шевронів добровольчого формування тергромади з емблемою ОТГ.

Тендер проводився на основі розпорядження кобеляцького міського голови Олександра Копельця № 163  від 2 вересня цього року.

Єдиним учасником тендеру став кременчуцький підприємець  Сергій Мормуль із пропозицією 460 250 гривень. Та 14 вересня тендерна комісія відхилила його пропозицію, оскільки та не відповідала вимогам тендеру.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
6 жовтня 2022, 15:49 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації