Вхід | Реєстрація

Медведчука назад не візьмемо

Медведчука назад не візьмемо

Командирів полку «Азов», які після місяців полону були обміняні на кума російського диктатора путіна Віктора Медведчука, спробують повернути назад до росії. Принаймні, саме такими мріями про екстрадицію маріупольських захисників поділився спікер держдуми В’ячеслав Володін.

Його безглузда пропозиція прозвучала під час засідання нижньої палати парламенту рф. Політик переконаний, що «азовці» все ще залишаються «злочинцями» (як їх охрестив путінський режим), а тому «мають бути покарані».

Не зупиняє Володіна від бажання екстрадувати представників полку «Азов» навіть той факт, що факт обміну військовополоненими був офіційно задокументований представниками інших країн. При цьому самі українські військовослужбовці наразі перебувають на території Туреччини: згідно з умовами обміну, вони залишаться там до закінчення війни в Україні.

«Якщо людина вчинила злочин, якщо вона була членом організації, яка визнана відповідно до законодавства нашої країни терористичною, вона відповідатиме в будь-якому випадку. На території якої б країни вона не знаходилася, навіть якщо її обміняли», — висловився на цю тему Володін.

Звісно ж, українці дуже «гаряче» зустріли таку заяву. Більшість сміється з твердолобості кремлівських чиновників, а деякі нагадують — Медведчука назад до України повернути не вдасться.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
7 жовтня 2022, 18:25 | Полтавщина | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації