Вхід | Реєстрація

Волонтери створили громадську організацію «Кобеляки допоможуть»

Волонтери створили громадську організацію «Кобеляки допоможуть»

Більшість членів ГО протягом восьми років активно допомагають військовослужбовцям та їх родинам.

Фактично кожен житель Кобеляччини, який з 2014-го захищав кордони держави на Сході, а з 24 лютого цього року боронить українські землі від російських загарбників, знає Тетяну Вільхову, Світлану Овчаренко і Валентину Корецьку. Представниці організації «Янголи добра» здолали тисячі кілометрів, везучи продукти харчування, амуніцію, обладнання й інструменти для земляків і їх побратимів, які на Донеччині й Луганщині зі зброєю в руках захищають нашу державу.

Після повномасштабного нападу рашистів українська армія потребує ще більшої підтримки. Тому волонтери працюють у тилу, не покладаючи рук. Адже до них звертаються не лише захисники, а і їх родини, які опинилися в складному становищі, медики, переселенці, жителі населених пунктів, що постраждали від війни.


Днями волонтери нашого міста офіційно зареєстрували громадську організацію «Кобеляки допоможуть». Головною метою волонтерів є підтримка Збройних Сил України, допомога захисникам та їх сім’ям, організація поїздок на передову.

На сьогоднішній день до організації входять: голова ГО Юрій Дейнека, секретар Людмила Салогуб, Тетяна Вільхова, Світлана Овчаренко, Валентина Корецька, Михайло Федоровський, Михайло Врубель і Олена Білаш.

Кожен із цих людей уже зробив свій вклад у Перемогу над російськими загарбниками, але готові й надалі займатися волонтерством та допомагати військовим і цивільним, відвідувати наших захисників на «передку» та доставляти їм усе необхідне.

Юрій Дейнека відзначає, що в Кобеляцькій ОТГ і сусідніх громадах діє активний волонтерський рух. І пропонує однодумцям об’єднати свої зусилля для спільної роботи. Адже ГО «Кобеляки допоможуть» постійно отримують звернення від земляків із передової та госпіталів.

— Я вважаю, що вони в першу чергу потребують нашої підтримки. А це і продукти харчування, і медикаменти, і одяг, і транспорт. Тому прохаю кожного, хто має можливість, долучатися до нашої громадської організації, аби спільно працювати на Перемогу, — говорить голова ГО.

Організація має свій рахунок, на який усі бажаючі можуть задонатити кошти, про використання яких буде висвітлено в соцмережах. Діючими також є картки волонтерів.

Отже, кожен з нас уже сьогодні може стати частиною команди «Кобеляки допоможуть», кожна гривня важлива, будь-яка допомога потрібна!

Реквізити: ГО «Кобеляки допоможуть» 5169 3351 0058 2713, волонтерки Тетяни Вільхової 5168 7554 6422 8416

Установа банку: ПриватБанк. МФО банку: 305299. IBAN: UA333052990000026009041210433

Рахунок отримувача: 26009041210433. Валюта картки: UAH.

РНОКПП отримувача: 2937102213.

Номер телефону Юрія Дейнеки (099)014-88-27


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
9 жовтня 2022, 16:48 | Кобеляки | Благодійність
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації