Вхід | Реєстрація

У Марківці військовий капелан застрелив людину

У Марківці військовий капелан застрелив людину

Подія сталася на території названого села Білицької громади 11 жовтня, близько 16 години дня.

До місцевого жителя, який є священнослужителем, прийшов чоловік. Гість раніше мав неодноразові проблеми із законом і у кримінальних колах мав прізвисько Саша-таракан. Метою візиту нібито було «вибивання» боргу. Між чоловіками сталася сутичка. У результаті священик вистрілив у вимагача із зареєстрованої рушниці.

Куля потрапила в ногу, але поранений помер. Імовірною причиною смерті стала або втрата крові, або больовий шок.

Священнослужителя затримали правохоронці.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
12 жовтня 2022, 10:28 | Кобеляки | Кримінал
1. Ayaks / 13 жовтня 2022, 00:52
От шановні, це приклад того як «журналісти» маніпулюють громадською думкою, описуючи ситуацію.... дещо однобоко, суб’єктивно та непрофесійно. На жаль підпису під статтею немає, тому як би і немає кому ткнути цим в очі, але...
Тому що інші ЗМІ описали ситуацію зовсім не так:
"...Слідчі, готують 60-річному жителю Полтавського району підозру у вчиненні злочину та клопотання щодо обрання запобіжного заходу — тримання під вартою. У рамках кримінального провадження, відкритого за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція цієї статті передбачає від 7 до 15 років позбавлення волі. Свідомий чи мимовільний вбивця — це священник із села Марківка Дмитро Куличковський. Загиблий — це голова ГО «Народний контроль Полтавщини» Олександр Головня.
Суть конфлікту — Головня дав у користування Куличковському автомобіль. На цьому ґрунті й виник конфлікт..."
Вже зовсім по іншому виглядає справа?
Від себе додам, називати Куличковського священником (а тим більше військовим капеланом) не зовсім доречно, це вже давно місцевий марківський фермерок, ще й скандально відомий. Який в 2014 році уже стріляв по людях будучи в нетверезому стані, за що йому світило від 3 до 7 років. Але бігом зорієнтувався, сказав, що він за Майдан, а то були тітушки і відпетляв. Але чого в нього не забрали право на зброю? Якщо я зараз всадю біленької, витягну рушницю і піду гатити в небо, а потім оголошу що то Шахід-139 пролітав, а я його збивав, то рушницю заберуть 100%, а мож і посадять, а тут...
P.S. І це я ще не написав, деякі слухи щодо цієї справи, які блукають районом, тоді все зовсім не на користь фермера буде...але обмежусь поки що словами із ЗМІ, бо деякі зі слухів, аж зовсім... нехороші, і тому надіюсь неправдиві.
P.P.S. А взагалі за таку статейку має бути соромно нешановний ви наш анонімний нежурналіст. Який навіть посоромився підписатись під цим опусом. Написати так не посоромився, а підписатись уже сміливості невистачило.
2. IgorSergeevich / 13 жовтня 2022, 19:26
Це дійсно навмисне вбивство, поранений в ногу,помер за межами двора вбивці.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації