Вхід | Реєстрація

«Червона картка» - сигнал для управлінця!

Про нові методи роботи на прес-конференції в УНІА «Новини України» говорила начальник управління зі звернень громадян міськвиконкому Лідія Буркова, зазначивши: наш досвід використовує вся Україна. Після відвідування аналогічних структур у Києві, Одесі, Харкові, Кременчуці полтавські фахівці розробили авторську методику, що дозволяє місцевій владі кожного дня отримувати найсвіжішу інформацію про стан справ у місті та оперативно реагувати на скарги і пропозиції полтавців. Восени минулого року проведено Всеукраїнську конференцію «Вдосконалення та організація роботи зі зверненнями громадян (з досвіду роботи)». На неї прибуло 48 посадовців із 36 міст України (Житомир, Бориспіль, Охтирка, Конотоп, Дніпродзержинськ, Харків, Донецьк). Тож полтавський досвід зацікавив всю Україну.
Підвищенню стандартів обслуговування сприяло і впровадження системи управління якістю ISO 9001-2000. серед нововведень інформаційні стенди, інформаційні картки з яких відвідувачі дізнаються про все необхідне для вирішення своїх питань. Процес розгляду звернень і скарг став абсолютно прозорим. Проведений наприкінці 2009 року аудит визнав роботу управління зі звернень громадян злагодженою, а звіти – досконалими.
Серед нових методів роботи - застосування «червоних карток», коли керівники районних підрозділів отримують попередження про проблему, з якою мешканець міста записався на особистий прийом до міського голови. Такий запит повинні розглядати і вирішувати за місцем проживання.
На озброєння береться і сучасна техніка. З початку 2010 року вже чотири ГЖЕДи міста оснащені інтернетом та мають програми «Skype». Бажання оперативно спілкуватися безпосередньо із управлінням зі звернень громадян за допомогою відеозв’язку виявили і інші керівники ГЖЕДів. Це дасть змогу одразу при отриманні заявки задовольнити прохання мешканця за місцем його проживання.

Автор: Прес-служба міської ради


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
31 березня 2010, 15:13 | Полтава |
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації