Вхід | Реєстрація

Мотоболісти зібрали для поранених військових більше 40 000

Мотоболісти зібрали для поранених військових більше 40 000
Запекла гра

Кошти передадуть на лікування та реабілітацію захисників.

15 жовтня в Стовбиній Долині відбулася подія, на яку чекали всі любителі мотоболу. У суботу новосанжарський «Колос» та вишняківська «Нива» провели благодійний матч. Ще до початку зустрічі організатори анонсували, що зібрані цього дня кошти будуть направлені на лікування та реабілітацію військовослужбовців Збройних Сил України. Підтримати улюблені команди та переглянути їх гру зібралися шанувальники мотоболу з Полтавського і сусідніх районів.

Перед стартом матчу спортсменів і глядачів привітала працівниця Новосанжарської селищної ради Галина Река і подякувала всім, хто взяв участь у цьому спортивному заході.

Обидві команди продемонстрували видовищну гру. За кількістю атак у першому періоді перевага була на боці вишняківських мотоболістів. При цьому рахунок у матчі відкрили «колосини». Вадим Кондратенко влучно пробив зі штрафного.

Згодом гравець «Нива» Володимир Бойко зрівняв результат на табло.

Та Вадим Кондратенко не зупинився на одному забитому м’ячі. Упіймавши кураж, він ще двічі заганяв кулю у ворота «Ниви». Завдяки Кондратенку, новосанжарська команда вийшла вперед.

У другому і третьому таймі перевагу втримували господарі поля. А от голи забивали гості. Спершу Володимир Бойко відквитав один м’яч. Далі нічийним, 3:3, рахунок зробив «нивовець» Юрій Жиденко. Він же став і автором заключного, четвертого, м’яча.

Отож, із рахунком 3:4 гості перемогли.

Що ж стосується благодійності, то спортсмени і глядачі разом зібрали 42 520 гривень. Усю суму організатори спрямують на лікування та реабілітацію військових.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
21 жовтня 2022, 13:21 | Нові Cанжари | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації