Вхід | Реєстрація

Жителі Білицької громади провели в останню путь Сергія Бибу

Жителі Білицької громади провели в останню путь Сергія Бибу

Військовослужбовець став на захист країни з перших днів повномасштабного нападу російської армії. Кулеметник загинув на Донеччині.

14 жовтня болюча й гірка звістка прийшла в Білики зі сходу України. У районі селища Курдюмівка  Бахмутського району внаслідок мінометного обстрілу загинув Сергій Биба.

Наш земляк народився 24 липня 1979 року в Біликах. Із 1986-го по 1996 рік Сергій Биба навчався в Білицькій загальноосвітній школі №1. Після отримання атестату вступив до Харківського національного університету радіоелектроніки. У 1999 році почав працювати в Кобеляцькому цукровому заводі слюсарем, потім став оператором випарної станції.

Із 2004 року Сергій Биба займався індивідуальною трудовою діяльністю.

24 лютого Герой України був призваний на військову службу Полтавським районним територіальним  центром комплектування  та соціальної підтримки. Проходив  службу кулеметником 1 стрілецького взводу 2 стрілецької роти  військової частини А 4467.

У військовослужбовця залишилися батьки, дружина і два сини.

18 жовтня біля Полтавського Свято-Успенського собору відбулася церемонія прощання із загиблими військовими, серед яких був і Сергій Биба.

Далі тіло військового привезли в Білики. Сергія Бибу поховали на Алеї Героїв центрального селищного кладовища.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
21 жовтня 2022, 14:33 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації