Вхід | Реєстрація

На Кобеляччині зібрано більше 400 тисяч для ЗСУ

На Кобеляччині зібрано більше 400 тисяч для ЗСУ

Починаючи з липня і до кінця вересня поточного року у Кобеляцькій громаді тривала серія благодійних заходів, протягом яких проведено 25 концертів, 5 футбольних та 1 – волейбольний матч.

Метою проведення даних культурно-спортивних заходів було залучення фінансових ресурсів для підтримки наших воїнів, які віддано боронять Україну.

Як повідомляє пресслужба Кобеляцької громади, загалом учасниками та організаторами благодійних заходів зібрано 314 062 гривні, з них на благодійних концертах – 283 833 грн, на спортивних заходах – 30 229 грн. Окрім того, до збору коштів долучалися приватні підприємці, фермерські господарства та жителі громади. Тож загальна сума зібраних коштів – 404 722,93 грн.

За ці кошти придбано: польову кухню – 1 шт., автомобільні шини – 4 шт., казани – 2 шт., тепловізори – 7 шт. та спальні мішки в кількості – 50 шт., які надійдуть найближчим часом. Всі придбані речі передані нашим землякам.

Окрім того, 18 665 грн передано волонтерській організації «Кобеляки допоможуть». За ці кошти були придбано рюкзаки, теплий одяг, взуття та інше. Все передане також передано військовим.

Ініціатором проведення благодійних заходів була Кобеляцька міська рада та відділ культури, туризму, молоді та спорту Кобеляцької міської ради.

Керівництво громади дякує всім, хто долучився до проведення культурно-спортивних заходів: учасникам футбольних та волейбольних матчів, вболівальникам, колективам художньої самодіяльності, вихованцям будинку дитячої та юнацької творчості, працівникам клубних закладів, глядачам, учасникам благодійних ярмарок – народним умільцям та майстрам, які активно виставляли свої роботи на продаж, приватним підприємцям. Та найголовніше – дякують кожному жителю громади, який зробив внесок на підтримку наших ЗАХИСНИКІВ.

Марафон благодійних заходів у громаді триватиме і надалі.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
21 жовтня 2022, 16:01 | Кобеляки | Благодійність
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації