Вхід | Реєстрація

На благодійному концерті в Кобеляках зібрали більше 15 тисяч гривень для ЗСУ

На благодійному концерті в Кобеляках зібрали більше 15 тисяч гривень для ЗСУ

22 жовтня у Кобеляках відбувся благодійний концерт-ярмарок "Свято мужності та героїзму" до Дня захисників України та Дня українського козацтва.

Про це повідомляє Відділ культури, туризму, молоді та спорту Кобеляцької міської ради.

На ярмарку були представлені різні смаколики, які приготували господині нашої громади та вироби декоративного мистецтва. Чудова фотозона приваблювала своїм колоритом та осінньою фантазією , яку оформила Людмила Салогуб – художник-оформлювач ЦКД.

У концертній програмі прийняли участь художні аматорські колективи Центру культури і дозвілля, а саме: танцювальний колектив "Грація", вокаліст Алім Чесак, народний танцювальний колектив "Барвінок", вокальний гурт "Гармонія", VIA "Brаnd",дует у складі Тетяни Поцелуйко та Марії Трус.

Гурт "Канавський батальйон" Канавського сільського будинку культури.

Вокальний квартет "Тоніка" ,

Вокальний дует у складі Лариси Повод та Лесі Крупки.

Вокальне тріо у складі Лариси Повод, Валентини Бурачкової та Лесі Крупки

Морозівського сільського клубу.

Учасниці вокального гуртка "Елегія" Кобеляцького ліцею ✓ 2 ім. О. Гончара Інна Козько і Ксенія Курись, керівник Леся Глинська.

Колективи Кобеляцької Дитячої музичної школи: інструментальний ансамбль "Мелодіs", вокальний ансамбль "Вікторія", фортепіанний ансамбль у виконанні Альони Ананенко та Ірини Павленко . Будинок дитячої та юнацької творчості ім. Касьяна : танцювальний колектив "Lighthouse", вокалістки Аліна Федчун та Даша Панасенко, керівник Андрій Уткін.

Ведучі заходу Наталія Скакун та Олена Білаш.

Тож глибоко патріотичною і високо піднесеною програмою артисти привітали всіх захисників України! З вітальним словом звернувся в.п. Кобеляцького міського голови - секретар ради Володимир Жуков .

Концерт був благодійний, тож зібрані кошти підуть на підтримку наших воїнів-земляків, які боронять нашу землю наближаючи до Перемоги яку ми обов'язково отримаємо томо що за нами правда , за нами Бог.

Збір коштів проводили волонтери ГО "Кобеляки допоможуть". Всього було зібрано 15 тис.523 грн.

Слава Україні!



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
23 жовтня 2022, 18:15 | Кобеляки | Культура та освіта
1. Kytsenko / 23 жовтня 2022, 21:11
Прикро, що редакція газети забула вказати керівника танцювального колективу «Lighthouse» Максима Якименка. Але нічого страшного) Такого талановитого і прогресивного хореографа знають всі в нашому місті! Адже він завжди дивує новими і захоплюючими постановками. Він вражає яскравими сюжетами, а не костюмами.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації