Вхід | Реєстрація

Пункт видачі «Тепла кофта» відновлює свою роботу

Пункт видачі «Тепла кофта» відновлює свою роботу

Завтра пункт видачі «Тепла кофта» відновлює свою роботу. Із 25 жовтня у Полтаві переселенці зможуть отримувати одяг за новою адресою: вулиця Небесної Сотні, 17, в приміщенні обласної бібліотеки. Графік роботи: понеділок-п’ятниця з 09:00 до 16:00.

Про це повідомив начальник Полтавської обласної військової адміністрації Дмитро Лунін.

«Область надала волонтерам нове приміщення безоплатно. «Тепла кофта» забезпечує одягом не тільки переселенців. Речі, які підходять за кольором та матеріалом, віддають захисникам або волонтерам, які плетуть маскувальні сітки. Частину речей віддають у військові госпіталі для поранених бійців, – зауважив Дмитро Лунін, – за цією ж адресою «Тепла кофта» також і приймає одяг, щоб потім його передати тим, хто потребує. Все буде Україна!». 

За словами адміністратора Дмитра Каніщева, у «Теплій кофті» допомога не обмежена – одяг, засоби дитячої та жіночої гігієни, побутова техніка. 

Також є дитячий куточок. Поки батьки обиратимуть речі, дитина зможе побавитися іграшками, помалювати.

«Нині на зміні сезонів важливо вчасно надати допомогу теплим одягом людям. І нам уже не треба хвилюватися, як довго і в якому приміщенні це робити. Добре, що пункт запрацює у центрі, в добре знаному місці, – це дуже зручно для ВПО. Вдячні обласній владі, й особисто начальнику ОВА Дмитру Луніну за сприяння в можливості отримати зручне, просторе місце розташування. Кращого годі й шукати».



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
25 жовтня 2022, 11:40 | Полтава | Благодійність
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації