Вхід | Реєстрація

Артисти привітали захисників і захисниць

Артисти привітали захисників і захисниць

Вокальні й танцювальні колективи і музиканти Кобеляцької громади провели захід, присвячений Дню захисників і захисниць України.

22 жовтня в Кобеляцькому центрі культури і дозвілля зібралося чимало відвідувачів, аби взяти участь у благодійному концерті-ярмарку «Свято мужності та героїзму».

Перед початком концертної програми у фойє ЦКД відбувся благодійний ярмарок, де жителі громади пропонували придбати смаколики і вироби декоративного мистецтва.

Кошти на потреби Збройних Сил України збирали волонтери громадської організації «Кобеляки допоможуть».

Усі бажаючі могли сфотографуватися біля «осінньої» фотозони, яку в фойє оформила художник ЦКД Людмила Салогуб.

Ведучими концертної програми були Наталія Скакун та Олена Білаш. На сцені виступили танцювальні художні колективи Центру культури — «Грація», «Барвінок», вокаліст Алім Чесак, гурт «Гармонія», VIA «Brаnd», дует Тетяни Поцелуйко та Марії Трус. Свої номери презентували гурт «Канавський батальйон» (Канавського будинку культури), квартет «Тоніка», тріо Лариси Повод, Валентини Бурачкової та Лесі Крупки (Морозівського СБК), учасниці гуртка «Елегія» Кобеляцького ліцею № 2 Інна Козько і Ксенія Курись.

Із Днем захисників і захисниць України артистів та глядачів привітав секретар міської ради Володимир Жуков.

Також перед глядачами виступили колективи Кобеляцької дитячої музичної школи: інструментальний ансамбль «Мелодіs», вокальний ансамбль «Вікторія», фортепіанний ансамбль Альони Ананенко та Ірини Павленко. Будинок дитячої та юнацької творчості представляли танцювальний колектив «Lighthouse» (художній керівник — Максим Якименко), вокалістки Аліна Федчун та Даша Панасенко.

За час ярмарку і концерту учасники заходу зібрали 15 523 гривні, які будуть використані на потреби військових.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
27 жовтня 2022, 11:55 | Кобеляки | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації