Вхід | Реєстрація

Екс-заступник міського голови став інженером з благоустрою

Екс-заступник міського голови став інженером з благоустрою

Мова йде про Сергія Китайгору, який ще місяць тому був першим заступником тодішнього міського голови Олександра Копельця.

Після того, як спочатку суд, а потім і депутати відсторонили від виконання службових обов’язків міського голову Олександра Копельця, у коридорах влади Кобеляк відбулися певні зміни. Очікувану зміну кадрів грандіозною назвати досить важко. Але певний привід для чуток вона створила. Так, по Кобеляках уже кілька тижнів курсують чутки про те, що бюрократичний апарат та депутатський корпус будуть «зачищати» від людей, яких пов’язують із Олександром Копельцем. Мовляв, їм «пропонують» піти із роботи або скласти депутатські повноваження.

Хоча, якщо брати до уваги виключно факти, а не припущення, то за два місяці «без Копельця» є лише два приклади звільнення із посад людей, яких можна назвати членами команди Олександра Олександровича.

Спочатку виконуючий обов’язки міського голови Володимир Жуков звільнив директора комунального підприємства Володимира Юрка. А через кілька тижнів, на початку жовтня, стало відомо про звільнення першого заступника міського голови Сергія Китайгори. Щоправда, якщо Юрка звільнили, то Китайгора пішов із посади добровільно. Він написав заяву про звільнення за власним бажанням.

Виконуючий обов’язки міського голови Володимир Жуков говорить, що такий крок посадовця став для нього несподіванкою.

Але без роботи в міськраді чи взагалі Сергій Китайгора не залишився. Нині він працює інженером з благоустрою.

Розуміючи, що заяви про звільнення за власним бажанням інколи пишуться під тиском, ми спробували отримати коментар від самого Сергія Івановича. Але він був дуже лаконічним і лише підтвердив, що працює в міській раді інженером із благоустрою.


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
4 листопада 2022, 15:23 | Кобеляки | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації