Вхід | Реєстрація

У Кременчуці чоловік помер коли тікав від поліцейських

У Кременчуці чоловік помер коли тікав від поліцейських

До поліції Полтавщини 8 листопада, близько 5:20, мешканці одного із мікрорайонів Кременчука повідомили про конфлікт між сусідами та пошкодження майна в одному із приватних домоволодінь. На місце події одразу прибули патрульні поліцейські.

Як повідомляє відділ комунікації поліції Полтавщини, громадяни допомогли патрульним швидко встановити порушника, який, побачивши поліцейських, почав тікати з місця вчинення правопорушення. Втікаючи від правоохоронців, чоловікові раптово стало зле і він втратив свідомість. На місце події одразу викликали карету швидкої допомоги та приступили до надання домедичної допомоги. Швидка прибула миттєво, але, на жаль, врятувати чоловіка не вдалося. Медики констатували його смерть.   

На місці події працює слідчо-оперативна група відділення №1 Кременчуцького районного управління поліції. Правоохоронці встановили особу померлого. Ним виявився місцевий чоловік, 1988 року народження, житель цього ж мікрорайону. За попередніми даними, в останнього неодноразово виникали конфлікти з сусідами. Лише цієї ночі двічі викликали наряди патрульної поліції по лінії «102» за фактом конфлікту. 

Наразі обставини смерті чоловіка з’ясовуються в рамках відкритого кримінального провадження. Для встановлення причини смерті тіло чоловіка направлено до бюро судово-медичної експертизи. 

За даним фактом слідчим підрозділом поліції, під процесуальним керівництвом Кременчуцької  окружної прокуратури, відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України.  

Тривають слідчі дії.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
8 листопада 2022, 16:22 | Кременчук | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації