Вхід | Реєстрація

На Сході України загинули двоє побратимів із Полтавщини

На Сході України загинули двоє побратимів із Полтавщини

Знову прилетіла трагічна звістка із східних рубежів України в Хорольску громаду.

9 листопада 2022 року загинули наші земляки-військовослужбовці – РЕШТА Володимир Федорович (21.07.1963 р.н.) та КИСЛЯК Віктор Васильович (14.07.1977 р.н.). Разом дружили, пліч-о-пліч стримували ворожі атаки і разом повернулися однією дорогою на вічний спочинок…

Як повідомляє пресслужба Хорольської громади, відразу два сповіщення про смерть Героїв-захисників отримали рідні 12 листопада. Покровськобагачанський старостат і вся Хорольська громада у чорній жалобі через звістку про загибель мешканців с.Березняки – Володимира Решти та с.Єрківці – Віктора Кисляка. Бойові побратими мали високі національно-патріотичні помисли і свідомість. Попри стан здоров’я і обмеження в придатності до нелегкої військової служби  вирішили захищати Батьківщину від окупантів у рядах добровольців. 30 серпня 2022 року разом прибули до 1-го відділу Лубенського районного ТЦК та СП і стали на військову службу до лав ЗСУ. За розподілом потрапили в 58-му окрему мотопіхотну бригаду імені гетьмана Івана Виговського у складі Сухопутних військ під оперативним командуванням «Північ».

Молодший сержант Володимир Решта вірно ніс службу на посаді зовнішнього пілота (оператора) безпілотних літальних апаратів відділення безпілотних авіаційних комплексів розвідувальної роти.

Сержант Віктор Кисляк служив у частині матеріального забезпечення розвідувальної роти. Обоє загинули внаслідок авіаудару по позиції в м.Бахмут Донецької області.

У Володимира Федоровича залишилися брати і невістка, а за Віктором Васильовичем горюють дружина та п’ятеро діток… Приносимо щирі співчуття рідним та близьким загиблих Воїнів. Розділяємо Вашу біль, схиляємо голови у глибокій скорботі та тихій молитві.

Світла пам'ять і вічна шана Героям!



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
14 листопада 2022, 10:14 | Хорол | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації