Вхід | Реєстрація

Улов вартістю в 750 000

Улов вартістю в 750 000

Відповідно до інформації правоохоронців, під час рейду, кількома годинами раніше, вони затримали ще двох горе-рибалок. Факт зайняття незаконним рибним промислом поліцейські задокументували на Кам’янському водосховищі, у районі Світлогірського.

Слідчо-оперативна група встановила, що браконьєрством займалися світлогірці 1985 та 1970 років народження. Для цього вони використали 840 метрів сіток, якими виловили близько 180 кілограмів риби. За попередніми підрахунками, рибному господарству України завдано збитків на суму близько 756 тисяч гривень.
Підрозділ дізнання поліції, під процесуальним керівництвом Решетилівської окружної прокуратури, розпочав кримінальне провадження за частиною 1 статті 249 (Зайняття незаконним рибним промислом) ККУ.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
17 листопада 2022, 20:21 | Кобеляки | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації