Вхід | Реєстрація

Геннадій Супрун підписав меморандум з ГО «Українські рубежі»

Геннадій Супрун підписав меморандум  з ГО «Українські рубежі»

Представники громадської організації спільно з місцевою владою допомагатимуть внутрішньо переміщеним особам.

У понеділок, 14 листопада, очільник Новосанжарської селищної ради Геннадій Супрун підписав Меморандум про співпрацю з громадською організацією «ВО «Українські рубежі» та фундацією «Польський центр міжнародної допомоги». Документ підписаний у рамках реалізації програми «Cash for Work». Основний напрям роботи ГО полягає в підтримці  потерпілих у результаті бойових дій, їх соціальна адаптація та надання гуманітарної допомоги.

За інформацією селищної ради, меморандум передбачає тримісячну співпрацю з «ВО «Українські рубежі», у ході якої залучатимуться жителі Новосанжарської громади, у тому числі переселенці, з робітничими професіями. Завдяки проєкту, некваліфіковані та напівкваліфіковані працівники зможуть працевлаштуватися. Фінансуватиме програму фундація «Польський центр міжнародної допомоги».


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
19 листопада 2022, 10:37 | Нові Cанжари | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації