Вхід | Реєстрація

Автопарк Новосанжарської ОТГ поповниться самоскидом і підйомником

Автопарк Новосанжарської ОТГ поповниться самоскидом і підйомником

Звичайно, за умови, що знайдуться постачальники спецтехніки, а в Новосанжарській селищній раді вистачить коштів на її придбання.

Уже до кінця цього року на працівників комунальної служби Новосанжарської громади чекає приємний сюрприз. Для ефективного виконання покладених на них обов’язків селищна рада має закупити дві одиниці спецтехніки — самоскид та автопідйомник.

Згідно з технічними вимогами, самоскид з розвантаженням на три сторони повинен мати колісну формулу 4х2. Замовник передбачив на спецтехніці дизельний двигун і механічна коробка передач. На авто мають встановити безкапотну кабіну для полегшення маневрування на вузьких вулицях. Крім водія, у авто є крісла для двох пасажирів. Самоскид комплектується електросклопідйомниками, центральним замком, магнітолою і кондиціонером. Об’єм самоскидної платформи становитиме не менше 100 кубічних метрів, а вантажопідйомність самоскиду складе не менше 6 500 кілограмів. Шасі й обладнання — виготовлені в цьому році.

Очікувана вартість самоскиду — 2 520 000 гривень.

Автопідйомник також повинен мати дизельний двигун і механічну КПП. Кабіна автомобіля — дворядна, чотиридверною, із сімома місцями для сидіння, включаючи водія. Обов’язкова наявність бортового комп’ютера, електросклопідйомників вікон з водійської та пасажирської сторін, захисного піддону картера. Робоча висота підйому автопідйомника повинна бути не менше 20 метрів. Цей спецтранспорт селищна рада планує придбати не дорожче, ніж за 3 977 400 гривень.

Як розповів заступник селищного голови Валентин Івашина, спецтехніку використовуватимуть для обслуговування і благоустрою населених пунктів громади. Для придбання самоскиду і автопідйомника будуть використані кошти місцевого бюджету. Селищна рада не зупинялася на конкретних спецавтомобілях, єдина вимога — не розглядатимуться пропозиції з технікою на шасі російського виробництва.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
18 листопада 2022, 14:45 | Нові Cанжари | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації