Вхід | Реєстрація

Командні ігри на ПК, про які ви могли не чути

Командні ігри на ПК, про які ви могли не чути

В які ігри варті зіграти в компанії друзів — популярні та менш відомі проекти, що стануть в пригоді.Як командні ігри допомогають не тільки добре проводити час, але і навчатись?

Командні ігри на ПК, які підійдуть для будь-якої компанії. Топові ігрові проекти, що дозволять насолоджуватись процесом на повну.

Командні ігри пов’язані на взаємодії гравців. Тут важливі не тільки особисті якості гравця, але й взаємодія всієї команди та вибрана стратегія. Популярністю користуються шутери, екшени.

Найпопулярніші командні ігри

Командні ігри належать до жанру МОВА, що в перекладі на українську значить багатокористувацька онлайнова бойова арена. Це відеоігри-стратегії в онлайн режимі, де користувач контролює тільки одного персонажа із двох протиборчих арен. Тобто, навіть від вчинку одного із гравців залежить успіх чи поразка команди. Звісно це не казино, де граючи віч-на-віч в слоти безкоштовно можливо отримати задоволення, але теж дозволяє відволіктися від тяжких буднів в компанії друзів. Серед найпопулярніших ігор можна назвати:

  • Dota 2 – гра б’є рекорди як на кіберспортивній арені, так і в любительських жанрах. Ця стратегічна гра продумана до найменших деталей. В неї можуть грати не тільки професіонали, але й новачка. Вона доступна абсолютно безоплатно.

  • War Thunder - актуалізована гра часів Другої світової війни. Гравець може управляти танками на суші та літаками на полі бою. В основному територіальні битви відбуваються між двома командами. Характеристики бойової техніки максимально наближені до реальних аналогів. В команді важливо бути рішучим та швидко приймати рішення.

  • Word of Tanks дає змогу відчути себе в ролі танкісті. Всі моделі танків наближені до реальних прототипів. Всі танки можливо спробувати в бою, але для цього необхідно прокачати свої скіли й досвід.

  • Counter-Strike: Global Offensive або скорочено CS:GO являється тактичним шутером. Гравець може спробувати себе в якості спеціаліста по боротьбі з терористами. Необхідно знешкодити якомога більше терористів та звільнити територію. Ця гра підійде людям з міцними нервами.

Це, звісно, неповний перелік ігор, лише самі популярні.

Чим корисні командні ігри?

В командні комп’ютерні ігри грають діти та дорослі. Хоч як би не говорили про шкоду таких забав, але є багато плюсів. Зокрема це розвиток уваги до деталей, розвиток моторики. Розвивається пам'ять та логічне мислення. Робота в команді стимулює розвивати свої навички і самовдосконалюватися. Це нерідко вимагають навіть майбутні роботодавці, про яких можна прочитати в статті. Команді ігри — чудова розрядка після важкого робочого чи навчального дня. Тому необхідно слідкувати за новинками, щоб не пропустити нові цікаві пригоди.

 

Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
21 листопада 2022, 14:48 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації