Вхід | Реєстрація

Судове засідання по «асфальтній» справі тривало чотири години

Судове засідання по «асфальтній» справі тривало чотири години

21 листопада в Кобеляцькому суді розглядали одразу дві  кримінальні справи,  пов’язані  з колишніми посадовцями.

Суд розпочав розгляд по суті справу, фігурантом якої є міський голова Олександра Копелець. Мова йде про подію, що сталася ще в далекому 2017 році. Під час перевірки співробітники прокуратури виявили, що по документах асфальт мали покласти на одних вулицях Кобеляк, а поклали на інших. Після цього і з’явилася кримінальна справа. Міського голову підозрюють у підробці документів та зловживанні службовим становищем.

Саме в рамках цього кримінального провадження кілька місяців тому Олександра Олександровича відсторонили від виконання ним службових обов’зків. А згодом міські депутати проголосували за недовіру Копельцю.

Поки що дуже рано говорити про терміни, коли своє рішення по «асфальтній справі»  винесе суд першої інстанції. 21 листопада суддя Назарьова та учасники процесу вивчали письмові докази по цій справі. Коли вивчать ці докази, почнуть допитувати свідків.

Так що цей судовий процес може тривати ще кілька місяців. А то й  років. Нагадаємо, що розгляд справи щодо вбивства кременчуцького міського голови Олега Бабаєва триває вже вісім років. Тобто, теоретично, обвинувачені могли вже й «відсидіти».

У той же день інший суддя того ж суду розглядав  справу по «лісовому звалищу». Там фігурантом є екс-керівник «Водоканал Плюс» Володимир Юрко. По цій справі вже допитують свідків.


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
24 листопада 2022, 17:34 | Кобеляки | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації