Вхід | Реєстрація

Вихованці БДЮТ отримали відзнаки в п’яти конкурсах

Вихованці БДЮТ отримали відзнаки в п’яти конкурсах

Щедрим на дипломи і подяки був минулий місяць для учнів Кобеляцького будинку дитячої та юнацької творчості. Адже юні таланти стали лауреатами і переможцями декількох конкурсів.

Не дивлячись на те, що в Україні триває війна, освітні заклади Кобеляцької громади продовжують працювати, аби діти мали можливість навчатися та розвивати свої таланти. Вихованці Кобеляцького БДЮТ є активними учасниками різних заходів, а за підсумками жовтня вони стали ще й переможцями всеукраїнських та міжнародних конкурсів. Високі результати продемонстрували відвідувачі гуртків: «Дитячий театр «Котигорошко», «Виготовлення сувенірів», «Журналістика», «Образотворче мистецтво», «Калинонька».

Вихованці цих гуртків разом із викладачами підготували та подали на конкурси відео-, фотороботи, малюнки, вироби декоративного мистецтва.

Гуртківці взяли участь у чотирьох конкурсах, які проводила громадська організація «Динаміка успіху» та благодійний фонд «Українська формула добра». Це — всеукраїнські багатожанрові конкурси мистецтв «Калинові острови» та «Чорнобривці», міжнародні конкурси мистецтв «Арт Портал» і «На хвилі творчості». Організаторами заходів виступили співак, поет і композитор Сергій Слєсаренко та ведучий і співак Дмитро Мельник, які й очолюють громадські організації. Виступи юних артистів оцінювало журі в складі режисерки і викладачки Богдани Іваненко, викладачки вищої категорії, композиторки й поетеси Лариси Іванюшиної, кандидата педагогічних наук Наталії Колесник, хореографа-балетмейстера Єлизавети Король та інші.

Також гуртківці стали дипломантами Всеукраїнської виставки-конкурсу декоративно-ужиткового і образотворчого мистецтва «Знай і люби свій край», що проводив Український державний центр позашкільної освіти.

Днями в Будинку дитячої творчості відбулося нагородження переможців, призерів і учасників конкурсів, яке провели директор БДЮТ Галина Сабадир разом з колегами.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
25 листопада 2022, 17:48 | Кобеляки | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації