Вхід | Реєстрація

Нехворощанська громада відзначила 5-річний ювілей

Нехворощанська громада відзначила 5-річний ювілей

Кількагодинний захід пройшов у місцевому Будинку культури.

Минулої суботи одразу дві події зібрали жителів Нехворощанської ОТГ разом. Адже в листопаді мешканці громади відзначають всеукраїнське свято — День працівників сільського господарства і власне — створення ОТГ. А в 2022-му Нехворощанській громаді виповнилося 5 років.

Після привітань присутніх, ведучі заходу Аня Дейнека і Владислав Приліпко запросили на сцену вихованок Будинку дитячої та юнацької творчості, гурт барабанщиць «Вірсавія».

По завершенню їх виступу нехворощами приймали вітання від очільника громади Віктора Дубовича. Голова ОТГ подякував усім, хто працював над створенням і продовжує розбудовувати громаду. Окремо відзначив аграріїв, які займаються вирощенням сільгоспкультур, надають жителям ОТГ робочі місця. Згадав Віктор Дубович і земляків, які віддали своє життя, захищаючи державу від російських загарбників, це — шедіївець Віктор Ходак, Ігор Ракулін із Андріївки, Олексій Знайко із Соколової Балки, Руслан Щербина з Нехворощі. Присутні пом’янули пам’ять загиблих Героїв хвилиною мовчання.

Заступниці голови громади Зоя Короленко і Ольга Хоменко  вручили нагороди учасникам поетичного челенджу та переможцям фотоконкурсу, присвячених ювілею ОТГ. Усіх присутніх почастували запашними короваями.

Далі розпочалася концертна програма. Першим виступив духовий оркестр на чолі з керівником Віталієм Лещенком. За ініціативи голови громади оркестр зібрався після 12-річної перерви.

Також концертні номери підготували учасники художньої самодіяльності із Соколової Балки, Андріївки, Маячки, Лівенського, Шедієвого та Нехворощі.
Кожен виступ артистів супроводжувався гучними оплесками в знак подяки.  Отак, власними силами мешканці Нехворощанської громади відзначили перший ювілей.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
26 листопада 2022, 17:19 | Нові Cанжари | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації