Вхід | Реєстрація

Російські окупанти збираються покинути ЗАЕС

Російські окупанти збираються покинути ЗАЕС

Російські військові можуть готуватися до виходу з території Запорізької атомної електростанції.

ро це повідомляє РБК-Україна з посиланням на президента НАЕК "Енергоатома" Петра Котіна в інтерв'ю ТСН, яке транслювалося в ефірі телемарафону.

За його словами, "Енергоатом" упродовж останніх тижнів фіксує ознаки того, що росіяни можуть збиратися покинути атомну станцію.

Так, в російських ЗМІ почала з'являтися велика кількість публікацій про те, що Запорізьку АЕС можна залишити та пропозиції щодо передачі станції під контроль МАГАТЕ.

"Таке враження, що вони збирають валізи і крадуть все, що можуть знайти", - сказав Котін.

Проте наразі зарано говорити про те, що військові їдуть з ЗАЕС, але вони готуються до цього.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
27 листопада 2022, 22:30 | Полтавщина | Надзвичайне


1. Slavko / 29 листопада 2022, 01:32
Головні окупанти, як завжди, залишились поза кадром !...
Під шумок всіх цих відосіків про "загрозу ядерного шантажу", "загрозу ядерного вибуху"та іншої брехні, змови ..., богообрані (вони ж власники цих брехливих приватних ЗМІ, що називаються національні...), під шумок всієї цієї брехні - задумали перевести ЗАЕС з державної власності в приватну !... Шляхом "утворення акціонерного товариства "Енергоатом"... І до гадалки не треба йти - далі акції викуплять опять богобрані. А ви собі там воюйте...
Ще ж вони непогано тепер торгують, наживаються на економії ... Повним ходом іде експорт електроенергії в країни Євросоюзу, Молдову, Білоусь і навіть Росію . Торги відкриті - аукціони... Можна ознайомитися на "Українська енергетична біржа"... А ви собі економте, на собі ... А богообрані нехай живуть, жирують ... Казала ленка, що українці можуть і потерпіти.
2. Чудо Юдо / 30 листопада 2022, 20:05
1.Slavko
«Шляхом "утворення акціонерного товариства "Енергоатом"... І до гадалки не треба йти - далі акції викуплять опять богобрані.»

Звідки інфа? Прийнята постанова?

На Українській енергобіржі торги бачу, але чи купляють там країни Євросоюзу і росіяни - не бачу. Можете дати пряме посилання на такі купівлі росіянами чи хоча б скріни?
3. Slavko / 1 грудня 2022, 11:35
2.Чудо Юдо
«
Звідки інфа? Прийнята постанова?
»

Та звідки ж інфа ...
Вони мало розповідають про таке , або якщо розповідають , то щось не те . Розкажуть нам про неефективність атомної енергії...
Лише б собі заграбастати . Так буде , поки самі дозволятиме .
Даю посилання ...
Законопроекти
7650
Проект Закону про особливості утворення акціонерного товариства "Національна атомна енергогенеруюча компанія "Енергоатом"
Очікує розгляду
Суб’єкт Кабінет Міністрів України
Ініціатор Шмигаль Денис Анатолійович
Головний комітет Герус А.М. Комітет з питань енергетики та житлово-комунальних послуг
Законопроект на веб-порталі Верховної Ради України ...

Ось те , чим та нечисть займається кожного дня !

Посилання на www.kmu.gov.ua
4. Slavko / 1 грудня 2022, 11:41
2.Чудо Юдо
«Можете дати пряме посилання на такі купівлі росіянами чи хоча б скріни?»


Там все приватне, є сайти експорту до Угорщини , скріни в мене є.
А щодо Росії , такий висновок як зробив після того , як після бомбування харківських підстанцій світла не стало у Вороніжській області кацапії.
Вся інфа в принципі є і по засобах масової інформації, але ми її за брехнею не чуємо.
Я кілька місяців не дивлюсь зомбоящика і бажання покищо не виникає.
5. Чудо Юдо / 2 грудня 2022, 11:38
4.Slavko
«Там все приватне, є сайти експорту до Угорщини , скріни в мене є.»

Якщо вірити сервісу Entsoe, то останній експорт з України був 10 жовтня - у Словаччину і Польщу. Після того - по нулях таке як.
Посилання на transparency.entsoe.eu

Не віриться мені у експорт електроенергії, це може бути просто «вкид» москалями.

А от щодо планів створення ТОВ це цікаво. Хоча, з іншої сторони... У цьому щось протизаконне? Купіть і собі акції держфірми, якщо хочете/можете :) Це не перше і не останнє «утовариствування» держпідприємств. Зеленський про велику приватизацію говорив до посади президента.
І пропозиція створення ТОВ була ще у серпні, до обстрілів енергосистеми. І приватизація таких товариств - це одна з умову інтеграції в ЄС.
А що розкуплять олігархи, так вибачте, хто бабло має - той і розкупляє. Я також не радий, що мій сусід-фермер купив собі новенького Мерседеса, а я лише потяганого Фольксвагена, але що поробиш? :)

Але так, питання у тому наскільки це важливий "стратегічний об’єкт" у даний період часу.

Змінено 02.12.2022, 11:39
6. Ayaks / 4 грудня 2022, 18:08
1.Slavko
«Повним ходом іде експорт електроенергії в країни Євросоюзу, Молдову, Білоусь і навіть Росію .»

4.Slavko
«Вся інфа в принципі є і по засобах масової інформації, але ми її за брехнею не чуємо.»

Як там - "Скажи мені хто твій друг, і я скажу хто ти"? От дещо перефразую - скажи мені які ЗМІ ти читаєш, і я скажу за яким кораблем тобі іти.
Шарій, Дубінський, Соловйов, Кива та інші рашистські пропагандисти та анонімні (і не дуже) чати, форуми і пабліки співають оцю пісеньку про експорт. А слідом за ними і ти.
Можна багато посилань на те що це неправда, писати ось наприклад Бутусов Посилання на biz.censor.net
Тому не розганяй тут рашистські вигадки.
7. Slavko / 8 грудня 2022, 01:27
6.Ayaks
« розганяй тут рашистські вигадки»

Скажу , хто твій друг - зомбоящик з так званими ждівськими «національними» телеАналами... Де ти був всі ці роки, парашист ?? Куди дивилася твоя сбу , коли діяли московські партії у верховній зраді і куди дививсь ти весь цей час ? І в яку церкву ходив , які спутникові телеканали дивився ? Це можна продовжувати до безкінечності. Чому сбу працює по контракту з Україною ??? Скажу сам , бо не поймеш... Тому, що корпорація Україна - прибуткова організація зареєстрована в сша, а ти в ній раб (чи фізособа, це те саме, читай закон верховної ради 96р...). Скільки ти грошей виводиш з України , сплачуючи ж.дам у офшори на офшорні рахунки за ресурси, потреоте ...?
8. Slavko / 8 грудня 2022, 01:29
6.Ayaks
«рашистські пропагандисти та анонімні»

Чомусь цих пропагандистів не знищують так, як патріотів ... Запитай у сбу , чому весь час так ?
9. ArturKovach / 10 грудня 2022, 13:43
На даному проміжку часу, дуже вигідно всіх називати рашистами, але це просто трюк який і використовують рашисти .Друге посилання на евросайт, на якому в режимі реального часу можна спостерігати як нашу електроенергію продають .
Посилання на transparency.entsoe.e
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації